20080804

şuan ciddi bir mide rahatsızlığı içinde olmam , yaptığım hatalardan dolayı kendime , kaybettiklerime , kaybettiğim değerlere üzülürken kendime verdiğim cezanın fiziksel şekliydi . midem asla eskisi gibi sağlığına kavuşamayacak , bir yıldır kavuşamadı da . bazı şeylerden uzak kaldığım şu kısa zaman dilimi içerisinde , kendime verdiğim , kasıtlı ya da bilinçdışı , fiziksel ve ruhsal zararlarımı düşündüm . kendi başıma hayata atıldığımdan beri 6 yıl geçmek üzere . tüm bu zamanı düşündüm .düşünmem bittiğinde ölecekmiş gibi düşündüm , ve yaşadığım her şey gözlerimin önünden dafelarca en ince detayıyla geçti . ve gördüm ki ben tek başıma çok zor zamanları en başarılı şekilde geçebilmişim , hatalarımı yaparken hiç bir zaman yalnız değilmişim . bu sebepten artık kendimi cezalandırmayı bırakıyorum .




1267
12:15pm

sana içi rengarenk kapsül ve draje ilaçlar dolu çok eğlenceli bir hediye paketi yaptım . sütlü kahve renginde , üzerinde bir yüzünün alanı genişliğinde paket süsüyle . bu hediye paketi kadar eğlenceli içindeki haplar . hatta bazı kapsüllerin içini bile görebiliyorsun .istediğin herhangi bir duyguyu yükleyebilirsin her birine . yapman gereken tek şey , işaret parmağınla baş parmağın arasındayken nefes al ve aklından sna yaşatmasını istediğini geçir . nefes al ve gözlerini kapat Tuğçe . tüketmek zorunda olduğun sıvıları aldığında lmak istediğin sularda kendini dünya çekimine teslim ettiğini , kalbini sıkıştıran şeyin eğlenceli kapsüller olmadığını düşün .
açık mavi taşları bölen kırık beyaz yapı taşları gibi yüreğimin kasılıp açılmasını sağlayan kıpır kıpır damarlarım soğuk sarı taşlar üzerinde yayılmaya çalışsan küfrengi evimin özgür ve tarafımdan beslenmeye ihtiyç bırakılmayacak şekilde aralıklarla başka civar sakinlerince doyurulan, hayvanlar gibi içimde ben "iyi etmek" için dolanan emilim sonuçlu kanım.
renkleri birbirinden ayıran tüm ince koyu siyah çizgiler ; sizleri de aldım bir bardak suyla , beni dizlerimin üstüne çöktürüp başımı öne eğdirmeye yeltenen bu sızıya meydan okumak için .
848
09;08am
geçeküstü sosyal düşünceler geliştirme aşamasında ve evresinde , içimin hacmi , rahatlamama gereken nefesi alamayacak kadar daraldı .